Pages

marți, 19 februarie 2013

Știi cum e?

Știi cum e sa plutești? Să simți că tot ce te înconjoară dispare într-o clipită înainte să-ți dai seama că timpul stă în loc și îți dă posibilitatea să fii fericit? Să fii strâns atât de tare în brațe și să simți că nu vei mai găsi o cale de ieșire, dar totuși să te simți în siguranță? Să fii privit profund în ochi încât să simți cum inima își etalează căldura și se deschide în totalitate pentru a se lăsa admirată?
Știi cum e să lași pe cineva să pătrundă în viața ta precum un hoț și să-ți fure fiecare simț, fiecare trăire, sentiment și să-ți placă acest lucru? Să-ți placă sentimentul când îi pui inima ta în palmele lui, știind că nu vei mai avea niciun control asupra ei și că va putea fi manevrată doar după voința lui? Să-ți placă sentimentul că aparții cuiva care te poate face fericit, dar care oricând te poate răni atât de ușor? (Să nu-ți pese de ultima parte pentru că gândești pozitiv, optimist, fiind sigur că acel cineva îți va așeza lumea la picioare și nicidecum nu va încerca să te rănească? Sau cel puțin așa îți place să crezi...)



Știi cum e să învingi teama de a fi respins și să ai curajul să strigi în gura mare ceea ce simți, fără să îți pese de alte păreri, persoane, vorbe? Să uiți că oamenii sunt răi și nu-ți vor binele și să încerci totuși să nu-ți pierzi încrederea în ei? Să uiți de orice supărare și să înveți să ierți orice greșeală? Să înveți să ierți pe acel cineva important din viața ta pentru că îți aduce bucurie în cele mai grele momente, îți este aproape de fiecare dată și te sprijină, indiferent de ce decizie ai lua?
Știi cum e să simți că ți s-a îndeplinit cel mai aprig vis? Că ai primit cel mai frumos cadou și că vei fi mereu tentat să răsplătești cumva persoana care a făcut posibil acest lucru? Dar răsplata nu va consta niciodată în cadourile neînsemnate pe care i le faci de câte ori ai ocazia, ci în a-i oferi înapoi același cadou...Să încerci să fii perfect pentru acel cineva care CONTEAZĂ...să îi oferi tot ce îi poți da, deci să te oferi pe tine în întregime. Știi cum e acest sentiment?
Dar oare știi cum e să fii tu cel ales? Să fii tu cel care ai norocul de a-și găsi fericirea? Să fii tu cel care, din miliardele de oameni de pe această neînsemnată planetă, ai găsit cel mai puternic motiv de a trăi? Să fii tu cel care crede că va fi fericit indiferent de ce se va întâmpla, atâta timp cât acel cineva îți va fi alături necondiționat? Știi cum e să te simți ”on the top of the world” și să savurezi fiecare moment?

3 comentarii:

  1. Esti un suflet norocos ca ti-ai descoperit eliberarea si ca te-ai alinat cu acest afrodisiac pentru frumusetea eterna a mintii neprihanite.

    RăspundețiȘtergere
  2. da...stiu, sper sa stiu mereu.
    imi place cum ai scris.

    RăspundețiȘtergere